Overslaan naar inhoud

Chinees leren

Hier gaan we in op cursussen, tips, waarom en hoe je Mandarijn kunt leren, gebaseerd op het lesgeven van Mandarijn Chinees sinds 2012.

Hoe leer je Chinees?

Er wordt vaak gezegd dat Chinees erg moeilijk te leren is, maar wij zijn ervan overtuigd dat iedereen Chinees kan leren, of je nu een volwassene of kind bent. U kunt Chinees op uw eigen manier leren met apps, podcasts, films en gecorrigeerde lezers. Als u een zeer toegewijde leerling bent, kunt u op deze manier vloeiend Chinees leren spreken.

Maar wij denken dat het beter is om op een zeer gestructureerde manier te leren met een holistische Chinese taalcursus, waarin je Chinese grammatica, Chinese karakters, uitspraak, en Pinyin leert.

Wij zijn er zeker van dat iedereen Chinees kan leren, en het binnen een paar jaar vloeiend kan leren.

Chinees leren

Chinese lessen

GoEast Mandarin biedt Chinese taalcursussen op vele niveaus, inclusief gratis opties om te proberen zoals online open les, en een proefles. Chinese lessen duren meestal 1 of 2 sessies, waarbij elke sessie 50 minuten duurt (met een pauze van 10 minuten ertussen als u 2 sessies doet). Een Chinese tutor zal met u de nieuw geleerde stof doornemen en nieuwe grammatica en woordenschat introduceren, en u direct corrigeren als u een fout maakt. Dit zorgt voor optimaal leren.

Bekijk hier een proefles Chinees

Onze cursussen Chinees

Basis chinees

U kunt hier beginnen met uw eerste lessen. Lees hier beginnersfouten en -tips, of bekijk onze YouTube-video's met11 video's van beginnerschinees, waarin u leert hallo te zeggen, getallen, en hoe u de weg moet vragen.

Hieronder staat het meest elementaire Chinese Hanzi-teken met de uitspraak: 好Hǎo, dat u wellicht kent van 你好Nǐ hǎo (Hallo).

Chinees pinyin

Hier is de eerste van 11 Beginner Chinees video's van ons YouTube-kanaal. Dit is perfect voor degenen die net begonnen zijn met Chinees leren. Dingen die we behandelen in deze eerste les:

  • Wat is Hanzi?
  • Wat is Pinyin?
  • Wat zijn Chinese Tonen?
  • Wat is het stappenplan om Chinees te leren?

Laten we beginnen Chinees te leren

Vragen over Mandarijn Chinees leren? Vul het formulier in zodat een taalconsultant snel contact met u opneemt, of e-mail ons op coursecenter@goeast.cn