Langkau ke kandungan

Belajar bahasa Cina dengan guru swasta dari GoEast

Belajar sendiri dan semak kursus Cina anda dengan tutor Mandarin peribadi dalam talian. Semua pada masa pilihan anda, kadar anda. Kursus boleh didapati di semua peringkat bahasa.

Belajar bahasa Cina dengan guru swasta dari GoEast

Belajar sendiri dan semak kursus Cina anda dengan tutor Mandarin peribadi dalam talian. Semua pada masa pilihan anda, kadar anda. Kursus boleh didapati di semua peringkat bahasa.

Kelas Cina persendirian

Mengapa memilih tutor Cina peribadi

Jadualkan kelas anda apabila anda mahu, berapa kerap anda mahu, dan berapa lama anda mahu. Anda sentiasa boleh memindahkan atau membatalkan kelas, selagi anda berbuat demikian 24 jam sebelum kelas bermula. Apabila anda bercuti, begitu juga kelas anda.

Penjadualan fleksibel

Jadualkan kelas anda apabila anda mahu, berapa kerap anda mahu, dan berapa lama anda mahu. Anda sentiasa boleh memindahkan atau membatalkan kelas, selagi anda berbuat demikian 24 jam sebelum kelas bermula. Apabila anda bercuti, begitu juga kelas anda.
Kelas persendirian lebih cekap masa daripada kursus kumpulan. Dengan perhatian 1-on-1 daripada guru bahasa Mandarin anda, anda boleh menyelesaikan kursus dengan lebih cepat dan maju ke tahap yang lebih tinggi dengan lebih cepat.

Kecekapan yang lebih tinggi

Kelas persendirian lebih cekap masa daripada kursus kumpulan. Dengan perhatian 1-on-1 daripada guru bahasa Mandarin anda, anda boleh menyelesaikan kursus dengan lebih cepat dan maju ke tahap yang lebih tinggi dengan lebih cepat.

Belajar sendiri & belajar secara langsung dengan tutor

E-Kelas Bahasa Cina

Pembelajaran kendiri interaktif

 • Pelajaran video dan latihan interaktif
 • Belajar di mana-mana peranti, di mana sahaja di dunia
 • Perbualan sebenar dari kehidupan seharian
 • Dapatkan sijil dengan melengkapkan kursus

Pembelajaran langsung dengan guru

 • Guru yang sangat berpengalaman dan berkelayakan
 • Data dari kursus pembelajaran kendiri digunakan untuk menyasarkan bidang untuk penambahbaikan
 • Berlatih bercakap dan semak setiap bab dengan guru
 • Perendaman bahasa untuk mencapai kemahiran yang lebih cepat

Pelbagai kursus Cina

Semua kursus Bahasa Cina merangkumi:

Video perbualan

Contoh kehidupan sebenar bahasa Cina perbualan untuk menggunakan kata-kata yang telah anda pelajari. Klik di sini untuk sampel dari HSK3.2.

Video tatabahasa

Video yang menerangkan struktur ayat asas. Klik di sini untuk sampel dari HSK1.1.

Pelajaran dalam talian peribadi

guru cina

Mempunyai pelajaran video secara langsung dengan guru anda untuk mengamalkan sebutan anda.

Set kad kilat

Beberapa set kad imbas yang boleh anda gunakan untuk mengkaji perbendaharaan kata pada mana-mana peranti. Klik di sini untuk set sampel.

Latihan interaktif

latihan cina

Uji diri anda dengan kuiz pendek dan ketahui apa yang anda perlukan untuk belajar lebih lanjut.

Artikel budaya

pelajaran budaya cina

Budaya Cina adalah sebahagian daripada bahasa. Kursus kami juga merangkumi artikel budaya pendek.

Video sampel HSK1: Di manakah Starbucks?

Segmen kursus HSK1.1.

Mengapa belajar dengan tutor peribadi

 • Apps like Duolingo or HelloChinese are perfect for learning vocabulary but you need online Chinese tutorsto practice pronunciation and unlearn bad habits.
 • An online Chinese tutor will guide you through Chinese conversations so you use Chinese language grammar structures in your own words, instead of reciting them.
 • An online Chinese tutor gives you effective feedback: Are you making this mistake because English grammar is that way, or because you don’t understand the context of this word?
 • A professional online Chinese tutor, combined with our language consultants, provides guidance and motivation on your Chinese learning journey.
goeast mandarin guru

Mengapa guru Cina kita adalah antara yang terbaik di dunia

Semua guru bahasa Cina GoEast:

 • Antara 5% guru bahasa Mandarin teratas
 • Pencinta bahasa sejati
 • Pemegang ijazah BS, MS, atau PhD dalam bahasa asing
 • Purata 7 tahun pengalaman mengajar bahasa Cina kepada pelajar asing
 • Program latihan intensif 2 bulan sebelum mengajar

Exclusive New Year Offers

make 2024 a triumph
make 2024 square

Mari kita belajar bahasa Cina

Apa yang berlaku apabila anda mengisi borang ini?

 • Seorang perunding bahasa akan menghubungi anda tidak lama lagi
 • Dia akan membentuk pelan pelajaran dengan anda, tanpa kewajipan
 • Jika masa dan jadual dipersetujui oleh anda, anda akan menerima pautan pembayaran
 • Setelah pembayaran, kami akan membuat akaun untuk anda di platform pembelajaran kami
 • Kemudian pembelajaran bermula!
Services in English only.

  Lima ciri guru bahasa Cina yang sempurna

  tutor Cina dalam talian

  Tutor Cina di bahagian atas permainan mereka mempunyai lima ciri utama, dari semangat hingga pendidikan. Di sini kami menyenaraikan lima teratas kami.

  Pendengar yang hebat

  Seorang tutor bahasa Cina yang baik bukanlah seseorang yang 'memberi' kebijaksanaan kepada pelajar, melainkan mengambil mereka dengan tangan dan membimbing mereka melalui bahasa. Pembelajaran adalah jalan dua hala, bukan lalu lintas satu lorong.

  Di GoEast kami tidak membiarkan tutor Cina kami bercakap sepanjang masa: perbualan harus berlaku. Guru akan bercakap dan membiarkan pelajar mengulangi kata-kata & struktur ayat yang baru dipelajari, menjawab kata-kata dan frasa yang mereka boleh bercakap. Seorang guru yang baik mewujudkan peluang untuk pelajar bercakap, dan juga melihat bahagian mana yang perlu dipelajari lebih lanjut.

  Apabila pelajar dan guru sudah biasa antara satu sama lain, guru akan mengetahui dengan tepat kata-kata yang diketahui oleh pelajar dan pada kelajuan mana pelajar boleh mendengar. Ini sangat meningkatkan kecekapan kelas.

  Boleh disesuaikan

  Tidak ada gunanya mendengar jika guru tidak dapat menyesuaikan diri. Dan dapat beradaptasi hanya mungkin jika ada banyak pengetahuan dari guru. Sekiranya guru berada di had pengetahuannya, maka terdapat alat yang terhad.

  Tetapi pendidikan atau pengalaman (atau penyesuaian dan kepintaran) membuat guru dapat mencuba sesuatu yang berbeza. Contohnya: Jika pelajar tidak memahami peraturan tatabahasa X dijelaskan seperti ini, bagaimana dengan contoh ini?

  Making things look simple
  Maybe this simply just refers to point five, and maybe this also refers to the curriculum designers of a proper language school. But a good teacher makes a difficult language look easy. She or he breaks topics down into steps, giving confidence to the student that she or he can make progress.

  Inilah sebabnya mengapa, misalnya, di GoEast kami mengajar HSK1 dan HSK2 sebelum Hanzi - supaya pelajar tidak mendapat Pinyin & Hanzi dan membaca & bercakap pada masa yang sama, tetapi dia menjadi perbualan secepat mungkin, sebelum belajar membaca dan menulis.

  Tutor Cina dalam talian yang baik membuat anda berfikir: "Wow, saya tidak pernah mengajar saya boleh belajar bahasa Cina!"

  Tidak sabar untuk melihat anda maju

  Setiap guru memotivasikan dia atau pelajarnya dengan cara lain, dan sama ada anda menyebutnya 'motivasi' atau 'tenaga' atau 'keceriaan', atau apa sahaja, itu penting kerana jika seorang guru tidak menunjukkan semangat, ia akan merendahkan pelajar. Kami menyebutnya bersemangat di sini. Ia adalah semangat untuk melihat pelajar belajar, untuk melihat pelajar berjaya dan berkembang sebagai penceramah bahasa Cina.

  Eagerness meresap ke dalam semua aspek pengajaran, dari semasa kelas hingga sebelum dan selepas. Tutor kami, dengan pereka kurikulum, bersedia sebelum kelas supaya kelas berjalan lancar.

  Semasa kelas, keghairahan adalah penting kerana ia mendorong pelajar.

  Satu lagi perkataan untuk ini ialah 'kesabaran'. Apabila kami melakukan tinjauan setahun yang lalu, kualiti yang paling penting yang muncul adalah kesabaran. Pelajar memerlukan guru pesakit, yang menangani soalan atau masalah yang sama berulang kali, tanpa kehilangan dia atau sejuknya. Kadang-kadang seorang pelajar bertanya kepada guru mereka: "Anda mendengar saya melakukan kesalahan ini selama lima puluh kali sekarang, 没 dan 不, tidakkah anda marah dengan saya?", tetapi jawapan yang jujur adalah tidak. Jika anda berusaha keras dan membuat percubaan yang jujur, kami bermotivasi untuk mengajar anda! Kita tahu betapa sukarnya untuk belajar bahasa Mandarin, atau mana-mana bahasa asing (reputasi Mandarin sebagai bahasa yang sukar benar-benar membayangi kesukaran sebenar). Dan pelajar akan merasakannya juga.

  Mempunyai latar belakang pendidikan yang betul

  Tidak kira betapa menakjubkannya anda sebagai orang (Maria Theresa juga tidak akan menjadi tutor bahasa Cina yang hebat), anda memerlukan pendidikan. Pendidikan dalam menjadi guru, dan dalam pendidikan bahasa Cina menjadikan anda lebih baik mengajar bahasa Cina. Tempoh.

  Jadi ini dua kali ganda. Satu ada pendidikan dalam menjadi guru yang lebih baik, bagaimana menguruskan pelajar, dan bagaimana menyampaikan pengetahuan.

  Dan kemudian seorang guru Cina yang baik harus menjadi ahli dalam bahasa Cina juga. Mereka tahu di sana dan kira-kira 10,000 aksara, dan mereka fasih dalam bahasa asing - supaya apabila anda membuat kesilapan dalam tatabahasa, mereka tahu sama ada kerana anda tidak memahami peraturan tatabahasa Cina, atau kerana anda menggunakan peraturan tatabahasa Jerman bahasa ibunda anda (seperti Denmark, Sweden, Norway, Jerman, Belanda, dan Inggeris).

  Tak ada pengganti untuk ini.

  Which is why all our teachers are BS, MS, or PhD degree holders in foreign language education, and with some years of experience of teaching Chinese to foreigners under their belt.