Langkau ke kandungan

Guru, rakan & pengembaraan menanti

Kami mengajar bahasa Mandarin kepada kanak-kanak melalui cerita dan aktiviti, termasuk watak, tatabahasa dan pertuturan.

 • Untuk kanak-kanak berumur 3 hingga 12 tahun
 • Semua aras bahasa
 • Belajar dengan melakukan & bermain
 • Semua dalam talian, semua zon waktu
GoEast Mandarin
GoEast Mandarin's Chinese courses for kids
GoEast Mandarin

Guru, rakan & pengembaraan menanti

Kami mengajar bahasa Mandarin kepada kanak-kanak melalui cerita dan aktiviti, termasuk watak, tatabahasa dan pertuturan.

 • Untuk kanak-kanak berumur 3 hingga 12 tahun
 • Semua aras bahasa
 • Belajar dengan melakukan & bermain
 • Semua dalam talian, semua zon waktu

Persekitaran bertutur untuk jatuh cinta dengan bahasa Mandarin

Bahan-bahan yang digambarkan dengan indah

Bahan pembelajaran kami diubah menjadi cerita mengenai Mika & Xiao Tian, mencetuskan minat pelajar muda Cina.

Kursus Cina untuk kanak-kanak

Kelas langsung dengan guru

Dalam kelas, guru kanak-kanak yang diperakui akan membantu menyemak kandungan yang dipelajari dan memberi anak anda peluang untuk bercakap, dan menyemak sebutannya.

Klik di sini untuk kelas demo. 

Kelas langsung dengan guru

Dalam kelas, guru kanak-kanak yang diperakui akan membantu menyemak kandungan yang dipelajari dan memberi anak anda peluang untuk bercakap, dan menyemak sebutannya.

Klik di sini untuk kelas demo. 

Belajar lalui interaksi peribadi

Guru kami akan membuat anak anda bercakap, menyelesaikan kuiz atau permainan, dan menjawab soalan tentang dia atau kehidupan atau pilihannya.

Kami menambah lebih banyak tumpuan untuk bercakap dan mendengar, atau memberi lebih tumpuan kepada membaca dan menulis (contohnya Jika anak anda sudah mempunyai persekitaran berbahasa Cina di rumah). Plus kami membekalkan lembaran kerja selepas kelas dan boleh dicetak.

Cina
Cina

Custom Classes for Little Learners 

Goeast Mandarin offer specialized classes tailored to different age groups, with our Fun Chinese classes perfect for ages 3-6 and our Fantasy Chinese classes ideal for ages 6-12.

Bahasa Cina yang seronok

 

– 3~6 year-old kids

– Pre – YCT (Youth Chinese Test)

– 25min per class

fun chinese k12

Fantasy Chinse

– 6~12 year-old kids

– YCT – Youth Chinese Test 

Fantasy Chinse

– 6~12 year-old kids

– YCT – Youth Chinese Test

Apa yang ada di dalam pelajaran?

Tonton kelas yang dirakam

Hubungan peribadi dengan guru anda

Lihat pasukan teras penuh kami di sini.

Liz Zhao (赵灵)

Liz Zhao (赵灵)

Liz Zhao holds a master degree in Education in Teaching Chinese as a Foreign Language from Yunnan University. Before she joined GoEast, she taught Chinese for one year in Myanmar and also had trained students from different backgrounds with private lessons. Her teaching style if fun and relaxing with a good structure.

Jenny Huang (黄淑珍)

Jenny Huang (黄淑珍)

Jenny graduated from Tianjin Normal University with a bachelor degree in advertising, and another degree in Chinese Education. She has started teaching Chinese, especially for kids. since the beginning of 2017. She is passionate about her career. She is extremely patient with children and has been teaching children from 6 to 16 years old of different levels from different countries.

Sophia Sun (孙鹏)

Sophia Sun (孙鹏)

Sophia Sun graduated from Tianjin University of Technology and Education with a Bachelor’s Degree in Teaching Chinese to speakers of other languages. She has taught adults and children and she has more than 3000 hours of teaching experience.She can analyze the most effective teaching method according to the students’ needs and preferences using the most effective ways to enhance the students’ learning experience.

Karen Shi (时晓明)

Karen Shi (时晓明)

Karen graduated from Dalian University with a Bachelor’s Degree in Chinese Language and Literature. She started teaching Chinese in 2011. She has been to the Philippines and Seychelles as a Chinese teacher. She is very patient, you will learn a lot of interesting Chinese in her class.

Dipercayai oleh ibu bapa & institusi di seluruh dunia

+10.000 pelajar bahasa Cina yang berpuas hati dan ibu bapa yang bangga. Baca semua ulasan di Trustpilot.

Pembekal rasmi kelas langsung untuk Galaxy Kids.
Pembekal rasmi kelas langsung untuk Galaxy Kids.

Tinggalkan maklumat anda untuk rancangan pembelajaran percuma

Terima pelan terperinci dan disesuaikan untuk anak anda tanpa kewajipan. 

Isi borang di sebelah kiri atau klik di sini untuk menghubungi Maria (8617701810086) di WhatsApp.

Services in English only.


  Tentang GoEast Mandarin

   

  GoEast Mandarin has been offering online Mandarin lessons to thousands of adults since 2012 and offering Chinese language lessons for kids since 2014. We’re a Mandarin school in Shanghai and online, with a great reputation among teachers & students.

  In our Chinese courses for children, we focus less on grammar (compared to adult classes) but lead your child through conversations, games, puzzles, and activities, developing an intuitive feeling for the Mandarin language, so kids can become conversational and learn Chinese online.

  Tentang GoEast Mandarin

  Apa yang boleh dikatakan oleh anak saya setiap peringkat?

  Jumlah peringkat pemula 1
  Di sini kami memperkenalkan Pinyin dan kata-kata dan watak yang paling asas kepada anak anda: Bagaimana untuk mengatakan dia atau namanya, ahli keluarga dan umur mereka. Dan masa, haiwan juga termasuk.

  Jumlah peringkat pemula 2
  Di sini kita membina kata-kata dan frasa cina asas (termasuk watak). Di sini anak anda boleh bercakap tentang pengangkutan, pekerjaan, kehidupan daliy, cuaca dan membeli-belah.

  Pemula (3 & 4)
  Di peringkat pemula (berbanding dengan YCT3), kanak-kanak boleh bercakap lebih terperinci mengenai kehidupan sekolah, seperti sekolah yang mereka pergi, kelas mana yang dia suka di sekolah, bandar tempat mereka tinggal, dan rakan-rakan mereka. Mereka boleh mula mempunyai perbualan sebenar dalam bahasa Cina, walaupun pada peringkat pemula.

  Asas (5 & 6)
  Di peringkat asas, kanak-kanak boleh mempunyai perbualan penuh walaupun banyak perkataan masih keluar dari perbendaharaan kata mereka. Tetapi pada dasarnya, mereka boleh bercakap tentang tabiat, keperibadian mereka, dan kehidupan sosial, seperti kesihatan, sains dan teknologi, dan persekitaran

  Pertengahan (7 & 8)
  Tahap pertengahan hanya menambah lebih terperinci ke seluruh peringkat asas, sama ada mengenai cuaca atau hobi mereka. Kanak-kanak akan mempunyai lebih banyak keyakinan mengadakan perbualan dari awal hingga akhir, dan tidak mempunyai masalah untuk meneruskan perbualan. Di samping itu, kanak-kanak boleh membaca dan memahami cerita mudah.

  Pertengahan atas (9 & 10)
  Semakin banyak istilah abstrak diperkenalkan. Kanak-kanak boleh membandingkan budaya yang berbeza dan jenis rancangan TV, atau jenis percutian. Dan kenapa? Anak anda akan dapat menjawab dengan terperinci, menerangkan aspek fizikal topik serta aspek emosi. Di samping itu, kanak-kanak boleh membaca dan memahami cerita, seperti cerita idiom Cina.

  Pada tahap bahasa ini (dilihat dari perspektif bahasa sahaja), anak anda secara teori boleh belajar atau bekerja di China.

  Lanjutan (11 &12)
  Di sini anak anda pada dasarnya boleh bercakap di peringkat asli. Walaupun topik tertentu tidak diketahui (kami memberi contoh: istilah penerbangan), anak anda bebas untuk menyatakan dirinya dalam sebarang topik atau pendapat dengan bebas, sama ada abstrak atau sangat konkrit. Di samping itu, kanak-kanak boleh membaca dan memahami artikel itu, seperti cerita budaya Cina, Berita Harian, dan sebagainya.

  Soalan lazim tentang kelas Cina dalam talian kami untuk kanak-kanak: