Langkau ke kandungan

Rakan kongsi kami dalam belajar bahasa Cina

Rakan kongsi ini membantu GoEast Mandarin dan pelajar bahasa Cina kami untuk mempelajari bahasa Cina dengan cekap.

Diskaun & tawaran

Platform pembelajaran kendiri

Du Chinese adalah aplikasi membaca yang membantu anda meningkatkan kemahiran Cina anda dengan lebih daripada 1500 pelajaran yang dikategorikan mengikut tahap. (Sebenarnya, banyak cerita ditulis dan dirakam oleh guru GoEast!) Baca ulasan kami di sini.

Gunakan kod diskaun GOEAST untuk diskaun 20% pada mana-mana langganan Du Cina.

Hack Chinese adalah sistem pembelajaran yang direka khusus untuk bahasa Cina Mandarin untuk setiap hari mempelajari watak Hanzi. Baca ulasan kami di sini.

Gunakan pautan GoEast khas ini untuk mendaftar dan dapatkan diskaun 15%.

Biarkan anak-anak anda belajar dengan Nincha, untuk belajar bahasa Cina, budaya, dan juga bersenang-senang di sepanjang jalan. Semak di sini.

Pelajar GoEast mendapat diskaun 20% dengan kod "GOEASTNINCHA".

Buku pertama dari Irene Kang dan Spark Collection (Hadiah Kegemaran Saya) keluar, digambarkan dengan indah dan juga sangat mendidik. Lebih banyak lagi sedang dalam perjalanan, dan GoEast membantu tangan dengan versi Mandarin!

Galaxy Kids sudah memikirkan beribu-ribu kanak-kanak Bahasa Inggeris, dan kini aplikasi Mandarin mereka akan keluar tidak lama lagi. Klik di sini untuk mendaftar untuk keluaran pada Februari 2022.

Misi Little Mando kami adalah untuk menjadikan bahasa Cina lebih mudah diakses oleh semua keluarga, tidak kira kefasihan atau latar belakang mereka. Mereka menerbitkan "One Little Pig" yang menggabungkan sajak, ilustrasi, Pinyin, Hanzi dan bahasa Inggeris dalam buku yang hebat.

Skritter adalah aplikasi yang sesuai untuk orang asing mempelajari watak Hanzi Cina, dengan pengiktirafan tulisan tangan sebagai prestasi utama kekuatannya. Baca ulasan kami di sini.

Gunakan kod kupon 'GOEAST' untuk menjimatkan 10% daripada pembelian pertama anda (sah pada langganan 1 bulan, 6 bulan & 12 bulan).

Belajar memahami bahasa Cina melalui beribu-ribu ayat contoh sebenar, imej kapsyen dan video. Termasuk GoEast's Beyond Class! Baca ulasan kami di sini.

Gunakan kod promo GOEAST yang akan memberikan diskaun 20% untuk langganan.

Bao Pengerusi adalah pembaca berasaskan berita yang paling lengkap di dunia untuk pelajar Cina. Baca ulasan kami di sini.

Gunakan kod goeast25 semasa pembayaran untuk diskaun 25% untuk semua transaksi langganan awal.

Buku mengenai budaya China atau Cina

Imagin8 Press menerbitkan pembaca Cina gred yang menarik untuk orang dewasa, dengan alat terbina dalam untuk memudahkan pembelajaran (Pinyin / Bahasa Inggeris / audio).

Gunakan kod GoEast25 pada imagin8press.com/buy-our-books untuk menjimatkan 25% pada pesanan lebih dari $ 100 (sebelum diskaun)

Earnshaw Books adalah rumah penerbitan buku yang ditubuhkan pada tahun 2003 dan berpusat di Hong Kong, yang didedikasikan untuk menerbitkan buku mengenai sejarah dan budaya China.

E-mel dan sebutkan anda seorang pelajar GoEast dengan potongan 20%.

Syarikat rakan kongsi lain

Rakan kongsi Cina

Universiti Fudan

Salah satu universiti tertua dan paling berprestij di China, yang ditubuhkan pada tahun 1905. GoEast mempunyai kampus berhampiran Fudan di daerah Yangpu Shanghai, dan menganjurkan program Beyond dengan universiti.

LeWagon

LeWagon adalah sekolah pengekodan global terkemuka untuk usahawan dan orang kreatif, yang beroperasi di 37 bandar di seluruh dunia, termasuk Shanghai.

Make-a-Wish Shanghai

Badan amal ini mewujudkan keinginan yang mengubah hidup untuk kanak-kanak dengan penyakit kritikal di China.

Persatuan Ekspatriat Shanghai

SEA adalah organisasi bukan keuntungan, multinasional, berasaskan ahli untuk ekspatriat di Shanghai.
Rakan kongsi Cina

Burger King China

Sebagai pakar burger asli di seluruh dunia, Burger King ditubuhkan di Miami, Amerika Syarikat pada tahun 1954, ciri-ciri sebagai rumah Whopper. Burger King memasuki China pada tahun 2005 dan berkembang pesat untuk membuka lebih daripada 1000 restoran di lebih 100 bandar.

TangoLearn

TangoLearn adalah platform global untuk mempamerkan kursus di seluruh dunia. Termasuk Mandarin!

Bahasa Cina

Senarai sumber dan petua dari pelajar GoEast Daniel mengenai pembelajaran bahasa Mandarin dengan cekap.

Sifar Cina kepada Wira

Ini adalah Saluran YouTube oleh Kenny dan Jon, laman web sumber dalam talian, serta platform pembelajaran kendiri dalam talian. Sesuatu yang berguna untuk setiap pelajar Mandarin.

Bahasa Mandarin Wangi

Saluran YouTube Scott dan Ella mempunyai pendekatan yang baik dalam membolehkan anda belajar bahasa Mandarin, melibatkan anda sedekat yang anda boleh sampai ke rendaman bahasa Cina tanpa tinggal di China. Video mereka unik kerana mereka juga menyediakan senarai perbendaharaan kata dan kad imbas yang boleh dimuat turun.

Pembelajaran Cerita

StoryLearning mengajar anda bahasa Cina (dan bahasa lain) dengan cepat, seperti namanya; melalui cerita dan bukannya peraturan.

Panduan Slang Mandarin

podcast Cina yang rasanya hebat dan mungkin tidak begitu buruk untuk anda! Boleh didapati di Ximalaya, Apple Podcasts, Google Podcasts & Spotify, dihoskan oleh Joshua Ogden-Davis.

Kaohongshu

Blog ini oleh Mandarin Belanda menggabungkan fakta & pendapat, petua tentang cara belajar bahasa Mandarin.

Soalan mengenai pembelajaran bahasa Cina?

Hubungi kami untuk perkongsian atau apa-apa lagi!