Overslaan naar inhoud

Onze partners in Chinees leren

Deze partners helpen GoEast Mandarin en onze Chinese taalstudenten om de Chinese taal efficiënt te leren.

Kortingen & aanbiedingen

Zelflerende platforms

Du Chinese is een lees-app die je helpt je Chinese vaardigheden te verbeteren met meer dan 1500 lessen gecategoriseerd per niveau. (In feite zijn veel verhalen geschreven en ingesproken door GoEast docenten!) Lees hier onze recensie.

Gebruik de kortingscode GOEAST voor 20% korting op elk Du Chinese abonnement.

Hack Chinees is een leersysteem speciaal ontworpen voor Mandarijn Chinees om elke dag Hanzi karakters te leren. Lees hier onze recensie.

Gebruik deze speciale GoEast link om te registreren en 15% korting te krijgen.

Laat je kinderen leren met Nincha, om de Chinese taal en cultuur te leren, en ook nog wat plezier te hebben onderweg. Hier te bekijken.

Studenten van GoEast krijgen 20% korting met de code "GOEASTNINCHA".

Het eerste boek van Irene Kang en Spark Collection (My Favorite Gift) is uit, prachtig geïllustreerd en ook erg leerzaam. Er is meer op komst, en GoEast helpt een handje met de Mandarijnse versies!

Galaxy Kids dacht al duizenden kinderen Engels, en nu hun Mandarijn app komt binnenkort uit. Klik hier om je aan te melden voor de release in februari 2022.

Our Little Mando's missie is om de Chinese taal toegankelijker te maken voor alle gezinnen, ongeacht hun spreekvaardigheid of achtergrond. Zij publiceerden "One Little Pig" dat rijmpjes, illustraties, Pinyin, Hanzi en Engels combineert in een fantastisch boek.

Skritter is een app geschikt voor buitenlanders om Chinese Hanzi karakters te leren, met handschriftherkenning als belangrijkste kracht. Lees hier onze recensie.

Gebruik de coupon code 'GOEAST' om 10% te besparen op uw eerste aankoop (geldig op 1-maand, 6-maand & 12-maand abonnementen).

Leer Chinees te begrijpen aan de hand van duizenden echte voorbeeldzinnen, afbeeldingen en video's met bijschriften. Inclusief GoEast's Beyond Class! Lees hier onze recensie.

Gebruik promo code GOEAST die een korting van 20% geeft op abonnementen.

The Chairman's Bao is 's werelds meest complete op nieuws gebaseerde gegradeerde reader voor studenten Chinees. Lees hier onze recensie.

Gebruik de code goeast25 bij het afrekenen voor een korting van 25% op alle eerste transacties van abonnementen.

Boeken over China of de Chinese cultuur

Imagin8 Press geeft Chinese leesprogramma's uit die interessant zijn voor volwassenen, met ingebouwde hulpmiddelen om het leren te vergemakkelijken (Pinyin/Engels/audio).

Gebruik code GoEast25 op imagin8press.com/buy-our-books om 25% te besparen op bestellingen van meer dan $100 (vóór korting)

Earnshaw Books is een in 2003 opgerichte en in Hongkong gevestigde uitgeverij die zich toelegt op de uitgave van boeken over de geschiedenis en cultuur van China.

Email en vermeld dat je een GoEast student bent voor 20% korting.

Andere partnerbedrijven

Chinese partner

Fudan Universiteit

Een van de oudste en meest prestigieuze universiteiten in China, opgericht in 1905. GoEast heeft een campus bij Fudan in Shanghai's Yangpu district, en organiseert haar Beyond programma met de universiteit.

LeWagon

LeWagon is de toonaangevende wereldwijde coding school voor ondernemers en creatievelingen, actief in 37 steden wereldwijd, waaronder Shanghai.

Make-a-Wish Shanghai

Deze liefdadigheidsinstelling creëert levensveranderende wensen voor kinderen met kritieke ziekten in China.

Shanghai Expatriate Association

De SEA is een non-profit, multinationale, op leden gebaseerde organisatie voor expats in Shanghai.
Chinese partner

Burger King China

Als een authentieke hamburger expert wereldwijd, werd Burger King opgericht in Miami, USA in 1954, gekenmerkt als de thuisbasis van de Whopper. Burger King betrad China in 2005 en ontwikkelde zich snel tot het openen van meer dan 1000 restaurants in 100 steden.

TangoLeren

TangoLearn is een wereldwijd platform om cursussen over de hele wereld te laten zien. Inclusief Mandarijn!

Chinese taal

Een lijst van bronnen en tips van GoEast's student Daniel over het efficiënt leren van Mandarijn.

Chinees Nul tot Held

Dit is een YouTube-kanaal van Kenny en Jon, een online resource website, evenals een online platform voor zelfstudie. Iets nuttigs voor elke Mandarijn leerder.

Geurige Mandarijn

Het YouTube-kanaal van Scott en Ella heeft een geweldige aanpak om je Mandarijn te laten leren, waarbij je zo dicht mogelijk bij een onderdompeling in de Chinese taal komt zonder in China te wonen. Hun video's zijn uniek omdat ze ook een downloadbare woordenschatlijst en flashcards bieden.

StoryLearning

StoryLearning leert u snel Chinees (en andere talen), zoals de naam al doet vermoeden; door middel van verhalen in plaats van regels.

Mandarijn Slang Gids

De Chinese podcast die geweldig smaakt en waarschijnlijk helemaal niet zo slecht voor je is! Beschikbaar op Ximalaya, Apple Podcasts, Google Podcasts & Spotify, gehost door Joshua Ogden-Davis.

Kaohongshu

Deze blog van een Nederlandse Mandarijn combineert feiten & meningen, tips over hoe Mandarijn te leren.

Vragen over Chinees leren?

Neem contact met ons op voor een partnerschap of iets anders!