Overslaan naar inhoud

Beoordelingen van Chinese taalleerders

Onze studenten beoordelen ons met 5 op 5 met een NPS van +84. Meer dan 90% van onze studenten vernieuwen hun lespakket bij ons.

Katherine

Katherine

In het begin was ik sceptisch over de online cursusvorm, maar tegen het einde van de cursus werd ik er een fan van. Een geweldige manier om regelmatige lessen in mijn drukke schema in te passen zonder extra pendeltijd. Fantastische, goed geïnformeerde leraren die al mijn vragen konden beantwoorden, van waarom de grammatica is zoals hij is, tot hoe je de klanken maakt bij het uitspreken van gelijksoortig klinkende woorden. Over het algemeen een zeer positieve ervaring en ik zal GoEast aanbevelen aan iedereen die ik ken die Chinees wil leren.

Taylor Wade

Taylor Wade

Vanaf het moment dat ik de deur binnenliep, kon ik zien dat GoEast anders was. Met een toegewijd maar leuk team en een ontspannen omgeving, is dit de enige plek waar ik met vertrouwen Chinese lessen aan buitenlanders kan aanbevelen.

Enrico Pivirotto

Enrico Pivirotto

Dankzij GoEast, slaagde ik voor HSK IV in slechts 6 maanden!

Tiffany

Tiffany

Ongeveer een jaar geleden ging ik op zoek naar een Chinees opleidingscentrum. GoEast, gunstig gelegen met flexibele lessen, was een natuurlijke keuze. Door hun lessen heb ik mijn taalniveau snel verbeterd. Door het organiseren van avondevenementen, het organiseren van reisgroepen en het ontwikkelen van unieke leermethodes, biedt GoEast een ondersteunende gemeenschap voor al hun studenten.

Beatrice

Beatrice

Twee verschillende mensen hebben mij aanbevolen om naar GoEast te komen. Beginnend met de HSK 1 heb ik nu een HSK 3 niveau bereikt in slechts vier maanden. Ik heb eerder verschillende talen geleerd, maar nog nooit was het zo boeiend als hier: dit is de perfecte plek om je op je gemak te voelen en plezier te hebben in het ondergedompeld worden in een andere cultuur. Studeren bij GoEast heeft niet alleen mijn Chinees verrijkt, maar ook het gevoel dat ik heb bij dit land.

Jessica

Jessica

Ik geniet echt van het programma. Ik hou zoveel van het zelfstudie lesplatform! Het is zo'n efficiënte manier om dingen te doen dat ik begonnen ben met het creëren van een online platform voor mijn Spaanse taalleerders, gemodelleerd naar jullie ontwerp. Clytie is ook een geweldige lerares, ze is erg levendig, zo leuk om les mee te geven! Haar lessen zijn altijd erg boeiend, en ze heeft zo'n goed geheugen voor details over het leven van studenten en gebruikt die informatie om materiaal te presenteren of te herhalen, wat echt helpt bij het begrijpen en vasthouden van het materiaal.

Robert Orr

Robert Orr

Ik heb in de loop der jaren verschillende leraren gehad, maar ik raad aan om met GoEast in zee te gaan. Ze zijn professioneel, flexibel, en zeer gepassioneerd over wat ze doen. Ik beschouw ze niet eens meer als leraren, maar als vrienden en familie. Als je eenmaal GoEast hebt gekozen, ga je nooit meer terug!

Jean Sebastien Sepulchre

Jean Sebastien Sepulchre

Bij GoEast besefte ik dat Chinees moeilijk is, maar eenvoudiger met de juiste instructies.

Ken

Ken

De school helpt ons studenten in de eerste plaats om onze persoonlijke motivatie te vinden en stemt hun lesmethoden daarop af, met respect voor onze sterke en zwakke punten. Het feit dat de school een gezellig open café heeft, docenten uitnodigt en culturele uitstapjes organiseert, toont hun betrokkenheid bij de sociale integratie. De school richt zich op meer dan alleen het aanleren van een taal volgens het boekje, maar wil een oprechte maar zeer tolerante en rustige gemeenschap opbouwen die open staat om te delen met iedereen die bereid is te genieten van een echte porseleinen ervaring.

Yuri Lee

Yuri Lee

Ik had een geweldige ervaring met leren bij GoEast!

Greg Nance

Greg Nance

Ik beveel Emily en het GoEast team aan voor iedereen die Mandarijn wil leren spreken.

Andere onderscheidingen

  • Opgenomen in 'De beste Chinese taallessen in Shanghai' door Time Out Shanghai
  • Onderscheiden als 'Innovatieve onderneming voor jongeren' door de Shanghai Entrepreneurship Foundation
  • Onderscheiden als "Uitmuntend Cultuur- en Communicatiebedrijf" door de regering van Shanghai

Meer citaten van onze Chinese taalstudenten

kath

"Ik heb zelf ervaring als docent en onderzoeker en in de loop der jaren heb ik een vrij uitgesproken mening ontwikkeld over hoe een leerervaring van hoge kwaliteit eruit moet zien. Omdat ik zelf een levenslange leerling ben, vind ik dat er drie aspecten zijn die cruciaal zijn voor succesvol leren. Dit zijn: methode, houding en het opbouwen van relaties, die ik alle drie hier bij GoEast heb gevonden."

- Katherina

kevin

"Ik ontdekte al snel dat GoEast veel meer is dan een "taalschool". Door de mensen, het proces en de cultuur is het meer een "leerervaring". GoEast is een plaats om in contact te komen met anderen op een gelijkaardige reis, gelijkaardige verhalen te delen en ten volle te genieten van de tijd die in China wordt geïnvesteerd. Voor die doeleinden heeft GoEast meer dan waargemaakt."

- Kevin

mandy

"Dus elke dag kwam ik naar school en in die tijd, was Winona degene die me les gaf. En elke dag verwelkomde ze me met een grote glimlach, met zoveel enthousiasme. Ze leerde me Chinees met zoveel passie, en zoveel geduld, zoals, weet je, ik stelde een vraag en realiseerde me dan dat we het er de dag ervoor over hadden gehad, en dan voelde ik me zo slecht. Maar zij? Nee, zij deed alsof er niets gebeurd was, toonde geen teken van ontsteltenis, en legde het gewoon opnieuw uit, en opnieuw. En daar ben ik haar oneindig dankbaar voor en ik wil haar bedanken. Want heel veel dank zij haar is GoEast in die eerste maand echt een thuis voor me geworden."

- Mandy

Recensies van GoEast Mandarin's onderdompelingscursussen

Samuel uit Canada:
"Ik heb 5 weken bij GoEast doorgebracht om een intensieve cursus te doen. Ik had HSK2 in een langzaam tempo geleerd, maar binnen de eerste week van de onderdompelingscursus, ging ik van slecht gestructureerde zinnen in pinyin, naar het kunnen lezen en schrijven van paragrafen in karakters. Tegen de derde week, was ik van basis antwoorden op vragen naar volledige conversaties gegaan. Aan het eind van de 5 weken, toen ik klaar was met mijn HSK 3, was ik in staat om honderden karakters te herkennen en te identificeren. Het was een drukke 5 weken om alle lessen en het huiswerk af te krijgen, maar het was elke minuut waard die ik erin gestoken heb."

Rebecca uit Italië:
"Ik heb Chinees gestudeerd tot HSK3 op de middelbare school, maar toen ik naar China verhuisde had ik het gevoel dat ik alles vergeten was. GoEast stelde een intensieve HSK2 cursus voor. Ik had nooit verwacht dat ik mijn Mandarijn zo snel en zo gemakkelijk terug zou krijgen. De cursus was goed gestructureerd en zeer interactief. Ik sprak voortdurend Chinees en las en schreef enkele karakters. Ik voltooide het niveau in slechts twee weken en ik was al in staat om wat gedachten uit te drukken na de cursus. GoEast is als een familie, die je opneemt en je helpt om China binnen te komen en de prachtige Chinese cultuur en de uiterst moeilijke taal te leren kennen. Ik bleef bij GoEast en schakelde over op een 1-op-1 cursus om het beste in mijn drukke schema te passen. Ik voltooide HSK3 in een maand en HSK4上 in anderhalve maand. Ik raad ten zeerste aan om naar deze school te gaan als je snelle en uitstekende resultaten wilt. De leraren zijn zeer goed voorbereid en staan altijd klaar om je te helpen met eventuele problemen."

Hoe onderwijzen we de Chinese taal

Ons team is gepassioneerd over het delen van de Chinese taal en cultuur met studenten over de hele wereld. Elke docent heeft een universitair diploma in Chinees of taalkunde, spreekt Chinees als moedertaal en spreekt vloeiend ten minste één vreemde taal.

Naast het lesgeven werkt ons team samen om ons talencentrum te helpen groeien, waarbij elke instructeur een managementrol heeft. Boven alles zijn onze instructeurs toegewijd om u te helpen uw leerdoelen te bereiken door middel van leuke, effectieve en op maat gemaakte lessen.

Andere GoEast-beloften:

  • Zeer veelzijdig. Groepsles, privéles, zelfstudie, op afstand. GoEast past zich aan uw tijd, locatie en leertempo aan
  • Modern curriculum. Dit omvat zakelijk Chinees, conversatie Chinees, culturele cursussen, HSK voorbereiding.
  • Een gemeenschap. We hebben een actieve WeChat-groep en ruimtes in de campussen om rond te hangen, en verschillende wekelijkse evenementen om over de Chinese cultuur te leren en mensen te ontmoeten.
GoEast Mandarin

Vragen over Chinees leren?

Vul het formulier in om een taalconsultant contact met u op te laten nemen, of stuur ons een bericht op WeChat